Pari suhdetta vai parisuhde. Kumpi parempi? Edellisessä tekstissäni puhuin vapauden ja sinkkuuden hyvistä puolista. Nyt mietin parisuhteen hyviä puolia. Tässä muutamia:

- Unikaveri ja seksikaveri. Toisen lämpö, toiseen tutustuminen ja rakkauden syveneminen. Ei tarvitse olla yksinäinen JOS suhde vain on toimiva. Yhdessäkin voi olla todella yksinäinen mikäli suhde ei ole toimiva. Tietyllä tavalla suhteessa pitää olla kaksi samantyylistä ihmistä. Jos toinen on etäinen, niin kissahiiri leikiksihän se menee. Mikäli toinen on taas roikkuva, niin voi se aiheuttaa tukehtumisen tunnetta toiselle ja suoranaisen pakoefektin.

- Yhteiset leffaillat ja yhteiset kokkailut. Voi tehdä toiselle ruokaa ja lukea yhdessä sohvalla kirjoja. Kaikkeen tekemiseen siis löytyy seuraa ja avec on tarpeen vaatiessa lähettyvillä.

- Hölmöilykaveri. Mikä onkaan ihanampaa kun lomalla päättää valvoa aamuun asti ja juoda yhdessä pullotolkulla kuplivaa. Tai extempore lähteä laivalle tai illalla laulamaan karaokea jonnekin aivan uuteen baariin. Nauraa yhdessä, kuunnella musiikkia ja kokea känninen alkuihastumisen tunne uudelleen.

- Mitähän vielä? Kyllä se on mukava jakaa arkea. Elää se parisuhteen kaari tai haaveilla yhteisestä tulevaisuudesta. Yhteinen koti, yhteinen matto ikeasta, kihlasormukset, vauva joskus ja sitä ennen koira. Antaahan se elämälle jatkuvuuden tunnetta ja haaveita on kiva rakentaa yhdessä. Yhteinen interreill tai kuukaudeksi pattayalle. Yhdessä on turvallisempaa kulkea ja on olkapää johon voi painautua surunkin hetkellä.

- Pienet lahjat puolin ja toisin <3