Mietin tässä mikä on parasta sinkkuudessa. Tässä lista:

- Se että voi viikonloppuna painua DTM:ään, Herkkuun, fairyyn tai minne nyt ikinä haluaa ilman että kukaan rupeaa nostamaan siitä metakkaa. Siellä voi tutustua ihmisiin niin paljon kuin sielu sietää. Voi suudella vaikka kymmentä naista samana iltana (Jos natsaa ;) ) ja lähteä jonnekin jatkoille mikäli natsaa. Aamulla tosin voi olla morkkis. Riippuu minkä hirviön vierestä herää. Voi myös nukahtaa kaverin sohvalle ilman että tulee mustasukkaista metakkaa.

- Voi vetää kotona kalsarikännit. Kuunnella mitä musiikkia haluaa ja katsella mitä tyhmempiä videoita. Kukaan ei ole vastustamassa jos haluaa katsoa kasarileffoja.

- Voi valloittaa yksin koko sängyn. Kukaan ei kuolaa, pyöri, kuorsaa tai vie peittoa. Kukaan ei vaadi seksiä mikäli ei huvita tai väsyttää helvetisti.

- Voi katsella rauhassa deittisivuja ja kirjoitella monelle naiselle yhtäaikaa. Voi käydä tuntemattomien kanssa mitäänsanomattomilla treffeillä vaikkapa taidemuseossa. Jatkoille voi eksyä vahingossa tai tavata vain muutaman kerran kiltisti. Voi saada ystäviäkin sitä kautta.

- Voi lähteä äkkilähtöreissuun sanomatta kenellekään mitään. Oli se ulkomaat, tekomaisemat tai setä Vihdissä. Aikaa rajoittamassa vain työvuorot tai ikävä flunssa.

- Ei tarvitse kestää toisen mustasukkaisuuskohtauksia, tappeluita ja mykkäkouluja. Riidatonta läheisyyttä ei ole kuin hautausmaalla tai yksin ollessaan.

- Voi olla vessassa ovi auki ja pöristä niin paljon kuin lähtee.