imagine.jpg

Ajattelin tänne vähän listata lesboelokuvia ja tv-sarjoja. Jos jotakuta sattuu kiinnostamaan sellaisten katselu ja ei ole nimiä tiedossa. Itse on tullut melkoisen monia katsottu. Osa on erittäin huonoja ja osa sitten parempia. Kuka tykkää mistäkin. On koulupukutyttöjä ja armeijamaailmaa. Laitan myös muutaman elokuvan, jotka ei todellakaan ihan ole täysin lesboelokuvia. Niissä on vain sellaisia kohtauksia tai vivahteita. Laitan pelkästään sellaisia mitkä ovat mielestäni olleet ihan katsottavia. Tv-sarjat taas edustavat enempi pintaliitoa ja kuka säätää kenenkin kanssa linjaa.

Elokuvista useimmat löytyvät vain englanninkielisinä ilman tekstitystä.

Elokuvat:

Loving Annabelle, Blue is the warmest color ( Adelen elämät), If these walls could talk 2 (Hiljaiset seinät 2), Imagine me and you, Lost and delirious, Fuking Amål, You and i, Fried green tomatoes (Paistetut vihreät tomaatit), Kids are all right, Boy`s don`t cry, Bloomington, Chloe, A Marine story.

Ehdottomat suosikkini ovat Imagine me and you (olen katsonut varmaan kymmenen kertaa), Adelen elämät, Boy`s don`t cry (katsonut myös useasti ja aina loppu tuntuu yhtä pahalle), Paistetut vihreät tomaatit ja jostakin kumman syystä Bloomington.

 

Sarjat:

L-koodi, The real L-word (löytyy muuten HB O nordicilta), Orange is the new black (älyttömän hauska ja hyvä netflixin sarja), Lip Service ja laitan tähän vielä Millenium-trilogia. Millenium sarjaan kuuluu kolme osaa, Miehet jotka vihaavat naisia, Tyttö joka leikki tulella ja Pilvilinna joka romahti. Vaikka Millenium trilogia ei olekaan kuin ihan pienen pienesti lesbokamaa, niin kyllä nyt jokaisen pitäisi se mielestäni katsoa. Ihan senkin takia että Noomi Rapace tekee niin kuuman roolisuorituksen!

noomi1.jpg